Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autori serije „Šerlok” se obratili Rusima

Autori britanske televizijske serije „Šerlok” o slučajevima čuvenog detektiva reagovali su na pojavljivanje epizode sinhronizovane na ruski jezik dan pre premijernog emitovanja na britanskoj televiziji. Oni su pozvali gledaoce da sačekaju legalno prikazivanje epizode na televiziji, a, ako su je već pogledali, da ne šire informacije o sadržaju epizode.
 
#šerlok pic.twitter.com/nv1omRAmXi
— la tortue (@Alexaniya) 14 яnvarя 2017 g. Poslednja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << treća epizoda četvrte sezone serije pod nazivom „Poslednji slučaj” (The Final Problem) u subotu se ilegalno pojavila na internetu sinhronizovana na ruski. Na britanskoj televiziji epizoda treba da bude prikazana u 21:00 po lokalnom vremenu u nedelju , a na ruskoj televiziji minut kasnije (od 00:01 po moskovskom vremenu).
„Poznato nam je da je treća epizoda ilegalno objavljena na internetu. Ako je negde vidite, molim vas, nemojte je deliti dalje”, objavljeno je na zvaničnom Tviter profilu serije, prenosi RIA „Novosti”.
Šerlokomanы seйčas delяtsя na dva lagerя: -begut ot spoйlerov -begut smotretь slitый vыpusk #NOČЬŠERLOKA #Sherlock pic.twitter.com/LXMnk3sfyj
— Queen (@TheHellQueen1) 15 яnvarя 2017 g. „Ruska verzija epizode Poslednji slučaj ilegalno je objavljena na internetu. Molim vas, nemojte je deliti dalje. Dosad smo uspeli da se sačuvamo od spojlera. Skoro da smo uspeli”, napisala je na Tviteru producentkinja serija Sju Verčju.
Na društvenim mrežama objavljuju se i ironični komentari sa heštegom #russiansdidit, u kojima se za objavljivanje epizode optužuju ruski hakeri.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.