Andreja Pejić želi da se ostvari kao majka!

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić želi da se ostvari kao majka!

Otkad je pre tri meseca Andrej Pejić (23) promenio pol i postao Andreja, ne odustaje od želje da postane majka. Možda je sada korak blize tom cilju.
O, moj Bože. Upravo sam bila na prvom pregledu kod ginekologa. Previše sam srećna da bih sada razmišljala treba li da o ovome pišem na Tviteru ili ne – napisala je Andreja juče na društvenim mrežama, a brojni fanovi su je podržali.
Manekenkina majka Jadranka nam je objasnila da njena ćerka želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da postane majka, ali nije sigurna da li je to ostvarivo.
Ta ideja je sada u začetku. S medicinske strane ne znam koliko je to trenutno moguće. Svakako da uvek može da usvoji dete, jer toliko ima nesrećne dece na svetu bez roditeljskog staranja. Sigurna sam da bi im ona pružila bolju budućnosti jer je Andreja, ne zato što je moje dete, jedna zaista divna osoba – rekla je Jadranka.
Pozvali smo ginekologa da nam objasni da li i na koji način Andreja može da dobije dete.
Ako ima transplantiranu matericu, može da postane majka, i to u dva slučaja. Naime, ako je pre promene pola sačuvala tkivo testisa ili spermatozoide, može da oplodi jajnu ćeliju i to bi onda bilo njeno biološko dete. U slučaju da nije sačuvala svoj genetski materijal, može da bude surogat majka. A ako nema transplantiranu, već veštačku matericu, nije moguće da iznese trudnoću – objašnjava ginekolog.
Izvor: Blic
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Andreja Pejić spremna da postane majka!

Izvor: Press, 25.Okt.2014

Otkad je pre tri meseca Andrej Pejić (23) promenio pol i postao Andreja, ne odustaje od želje da postane majka. Možda je sada korak blize tom cilju. . "O, moj Bože. Upravo sam bila na prvom pregledu kod ginekologa. Previše...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.