Ališa Kiz ponovo trudna

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Avg.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ališa Kiz ponovo trudna

Pjevačica Ališa Kiz (33) otkrila je da očekuje drugo dijete sa suprugom Svizom Bicom (35), kada mu je preko „Tvitera“ i „Instagrama“ čestitala četvrtu godišnjicu braka.   „Srećna godišnjica, ljubavi mog života. A da bude još slađe, naš drugi anđeo je na putu“, napisala je Ališa, koja sa hip-hop zvijezdom ima trogodišnjeg sina Idžipta Dauda Dina.   I Bic je čestitao ženi godišnjicu na društvenim mrežama riječima „Ljubav je život, život je ljubav i uzbuđeni smo zbog poklona odozgo. Srećna godišnjica mojoj boginji! Daće bog da slavimo još sto godina!“     (Novosti)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ališa Kiz trudna po drugi put

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2014

- Srećna godišnjica ljubavi mog života. Da bude slađe, nas dvoje smo blagosloveni sa još jednim anđelom, koji je na putu. Učinio si me srećnijom kao nikada do sada - napisala je pevačica na društvenim mrežama i čestitala godišnjicu braka svom suprugu Svizu Bicu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.