Aleks Marić prešao u iransku ligu!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks Marić prešao u iransku ligu!

Iako se mnogo spekulisalo o njegovom prelasku u mnoge klubove, odabrao je Petrohimi Bandar

Kako je na svom Tviteru objavio njegov agent Miško Ražnatović, bivši košarkaš Partizana Aleks Marić će karijeru nastaviti u iranskom Petrohimi Bandar Imam Harburu.

On će tamo otputovati ove nedelje.

"Aleksandar Marić, centar, prirdružio se vrlo ambicioznom klubu, Petrohimi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bandar Imam Harburu iz Irana", istakao je Ražnatović.

Posle odlaska iz Galatasaraja se mnogo spekulisalo o njegovom prelasku u razne evropske klubove, pa i u Partizan, ali od toga nije bilo ništa, pa je Marić sreću odlučio da potraži na Bliskom istoku.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleks Marić izabrao Iran!

Izvor: Mondo, 03.Mar.2015

Australijski košarkaš srpskog porekla karijeru nastavlja u Iranu, saopštio vlasnik agencije "Beobasket" Miško Ražnatović...Foto: Guliver/Getty Images/Chris Hyde..Aleksandar Marić je odlučio!..Sjajni centar neće preći u Partizan, neće ni u Crvenu zvezdu, niti će ostati u Galatasaraju. Australijanaca...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.