Zvezdino novo pojačanje stiže iz Turske

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino novo pojačanje stiže iz Turske

Posle Ognjena Kuzmića i Čarlsa Dženkinsa Crvena zvezda je dovela i treće pojačanje za narednu sezonu, a ovog puta je igrač koji može da igra na pozicijama četiri i pet.

Kako saznaje Mondo crveno-beli su u svoj tim doveli crnogorskog reprezentativca i svog nekadašnjeg člana Milka Bjelicu, koji je prethodnu sezonu proveo u Darušafaki.

Iskusni 32-godišnji košarkaš je tokom karijere, po odlasku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Crvene zvezde igrao za nemačke klubove Braunšvajg i Keln, potom je tri sezone proveo u Lijetuvos Ritasu, dve u Baskoniji iz Vitorije, dve u Anadolu Efesu i na kraju poslednju u Darušafaki.

Kako piše isti portal Bjelica neće biti i poslednje pojačanje Crvene zvedze na centarskim pozicijama, odnosno u planu je i dovođenje igrača iz inostranstva, verovatno iz SAD.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.