Žoc vezao Solunca (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žoc "vezao" Solunca (foto)

Fenerbahče i grčki reprezentativac su produžili saradnju.

Kostas Slukas je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Fenerom, uz opciju da produžetka na još godinu dana.

27-godišnji plejmejker je na Bosfor stigao pre dve godine iz Olimpijakosa na insistiranje Željka Obradovića i u prethodne dve sezone sa Fenerbahčeom osvojio dve titule šampiona Turske, jedan turski Kup, Kup predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turske i Evroligu.

Slukas je jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji u Evropi, poseduje solidan šut za tri poena i vrlo dobro "vrti pik" sa visokim igračima. Ukratko, igrač kao stvoren za 'Žoca', stoga i ne čudi što ga je najtrofejniji trener Evrope vezao uz sebe sada kada je u najboljih godinama.

Osim reprezentativca Grčke, novi ugovor sa Fenerom potpisao je i epizodista Bariš Hersek.

Kostas Sloukas ve Barış Hersek’in Sözleşmeleri Hakkında Bilgilendirme | https://t.co/uQ6iOHC7jS pic.twitter.com/fOc4ajmwlP

— Fenerbahçe Basketbol (@FBBasketbol) June 23, 2017
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marković potpisao: Vraća se u Evroligu!

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017

Srpski plejmejker napustio je Zenit posle odlične sezone, ali ostaje u Rusiji...Foto: YouTube/Screenshot..Posle Sankt Peterburga - Podmoskovlje!..Stefan Marković (29 godina, 199 centimentara) potpisao je ugovor sa Himkijem i dres povratnika u Evroligu nosiće naredne dve godine. Iskusni plejmejker...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.