Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELO: Tina Ivanović se svukla! (FOTO)

Tina Ivanović ovih dana odmara u Turskoj. Ona je na moru sa svojim mužem Zvezdanom, a kako bi našli kompromis, oni odu u inostranstvo početkom jula, a onda krajem meseca zbog Zvezdana odu u Crnou Goru. Kako se Tina sprema, pogledajte. Pevačica je obukla ovaj interesantni bikini koji je sakrio njene grudi, ali je i The post VRELO: Tina Ivanović se svukla! (FOTO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

I TO SE DESILO: Nina Badrić obukla mini suknju! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2017

Retko imamo priliku da vidimo Ninu Badrić sa golim nogama. Ali, evo, i to se desilo. Kako se Marija Šerifović svukla u bikini, i Nina Badrić je obukla mini suknju! Istina, odlično joj stoji i mogla bi češće da je nosi. Ovakvog muškarca traži Nina Badrić (foto) scandal.rsinstagram The post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.