U Tursku ni za živu glavu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Tursku ni za živu glavu

Teroristički napadi u svetu sve su učestaliji. Više niko i nigde nije siguran što posebno brine srpske pevače koji često nastupaju u dijaspori. I dok jedni kažu da ne razmišljaju o tome i ne plaše se, drugi pak imaju ozbiljan strah od terorista. Zbog straha od terorizma mnogi su ove godine odustali od letovanja u Turskoj, a tezge zakazuju samo kod proverenih organizatora. Jasna Đokić, koja se trenutno odmara na Zlatiboru, kaže da joj nije svejedno kad god čuje da je negde bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teroristički napad.

- Moram da priznam da me je strah. I ne bih putovala u Tursku sad ni za živu glavu. Čak i da sam uplatila aranžman odustala bih. Bezbednost mene i moje porodice je na prvom mestu. Što se tiče nastupa uvek idem tamo gde je provereno. Mi ovde u Srbiji sve organizujemo i unapred dogovorimo, tako da idemo na sigurno. Ne bih išla nigde na neviđeno. Pevala sam u Australiji, Americi i nije bilo nikakvih problema. Nastupala sam i u Istanbulu, ali sam znala kod koga idem i zaista je bilo besprekorno. Kad bi me neko nepoznat pozvao da pevam ne bih pristala - kaže Jasna Đokić.

Biljana Krstić sa svojom grupom Bistrik obišla je skoro ceo svet zahvaljujući gostovanjima na raznim festivalima.

- Naravno nije mi svejedno, ali se trudim koliko mogu da ne razmišljam o tome. U poslednje vreme dosta nastupam u Srbiji, tako da sam mirna. Za 6. oktobar je zakazan nastup u Antaliji, koji će najverovatnije biti otkazan zbog vanrednog stanja koje je uvedeno u Turskoj. Za sada još ništa ne znam, ali verovatno će ga održati kada se za to stvore uslovi - kaže Bilja Krstić.

Marija Šerifović ističe da se ne boji za svoju bezbednost.

* Filip se otvorio za prsten od 3.000 evra!

* Lepa Brena: Sve smo oprostili Karleuši

- Strašno je što nevini ljudi ginu i to je velika tragedija za sve. Pevala sam i u Francuskoj, i u Turskoj za naše ljude koji žive u ovim zemljama. Ukoliko bi mi organizatori garantovali bezbednost ponovo bih prihvatila ponudu i pevala - rekla je nedavno Marija Šerifović.

Lepa Brena ističe da se ne plaši nikoga i ničega, pa putuje svuda.

- Ne plašim se nikoga i ničega, pa ni terorista. Šta je suđeno, suđeno je - rekla je svojevremeno Lepa Brena.

Katarina Ostojić Kaja, koja sa suprugom Džunior Džekom i ćerkicom Nikolinom živi u Briselu bila je potpuno paralisana od straha nakon terorističkih napada u tom gradu početkom aprila. Dan pre toga ona je doputovala u Srbiju, ali su u Briselu ostali njen muž i ćerka.

- Bila sam u šoku kada sam čula šta se desilo. Škola moje ćerke je na 300 metara od aerodroma. Pretrnula sam od brige, bila sam u haosu, ali osim moje izbezumljenosti od straha nismo imali druge posledice. Uplašila sam se kao nikad u životu - iskrena je Kaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.