Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Turskoj napadnuta žena zbog nošenja šorca

U Turskoj je danas izdat nalog za hapšenje muškarca koji je udario ženu u minibusu u Istanbulu jer je nosila šorc tokom muslimanskog svetog meseca Ramazana, preneli su turski mediji.

Na video snimku koji je emitovan na internetu prikazan je muškarac koji sedi u zadnjem delu minibusa, potom ustaje i udara jednu ženu koja je sedela, da bi ubrzo zajedno s njom sišao iz vozila na stanici.

Žena je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pokušala da se odbrani, ali ju je muškarac van minibusa bacio na zemlju.

Pre agresije koja se dogodila pre nekoliko dana, muškarac je glasno rekao da je sramota što je žena obukla šorc za vremene Ramazana.

Asena Melisa Saglam je odmah podnela krivičnu prijavu protiv muškarca i on je uhapšen, ali ubrzo pušten na slobodu.

Napadnuta žena je podnela žalbu, a tužilaštvo je danas ponovo izdalo nalog za hapšenje napadača.

Organizacije za zaštitu prava žena su osudile oslobađanje muškarca navodeći da se u svakodnevnom životu stalno dešavaju slični incidenti koji moraju da budu kažnjeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ženu napali jer nosi šorts (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017

U Turskoj je danas izdat nalog za hapšenje muškarca koji je udario ženu u minibusu u Istanbulu jer je nosila kratke pantalone tokom muslimanskog svetog meseca Ramazana...Foto: Screenshot/Youtube..Na video snimku, koji je emitovan na Internetu, prikazan je muškarac koji sedi u zadnjem delu minibusa,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.