Turska traži prekid zabrane unošenja uređaja u avione

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska traži prekid zabrane unošenja uređaja u avione

Turska je danas poslala tim eksperata u Britaniju kako bi ih ubedili da za letove iz Istanbula uklone zabranu nošenja elektronskih uređaja većih od telefona Turska je danas poslala tim eksperata u Britaniju kako bi ih ubedili da za letove iz Istanbula uklone zabranu nošenja elektronskih uređaja većih od telefona, saopštio je turski ministar saobraćaja Ahmet Arslan. Britanija je izdala zabranu prošle nedlje za sve laptopove i tablet računare u putničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << delu aviona za putnike pet zemalja Bliskog Istoka i Severne Afrike, uključujući i Tursku, podseća AFP. Arslan je izjavio za turski Si-En-En da "oseća" da će Britanija uskoro ukinuti zabranu, ali je rekao da će pregovori sa SAD verovatno duže trajati.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Etihad pozajmljuje putnicima ajpadove

Izvor: Beta, 29.Mar.2017, 17:34

Kompanija Etihad ervejz koja je pogodjena zabranom elektronskih uredjaja u ručnom prtljagu na letovima za SAD, saopštila je danas da će pozajmiti ajpadove (iPads) svojim putnicima s najvećim putnim troškovima.Etihad navodi da će od 2. aprila ponuditi svoje tablet uredjaje putnicima na letovima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.