Turska: Odbijen napad na bazu, ubijeno 35 Kurda

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Odbijen napad na bazu, ubijeno 35 Kurda

Turska vojska saopštila je da je ubila 35 ekstremista iz Kurdistanske radničke partije koji su rano jutros pokušali da zauzmu bazu u jugoistočnoj pokrajini Hakari.

Rojters navodi da su turski vojni zvaničnici naveli da je broj žrtava među vojnicima iz sukoba koji su izbili juče porastao na osam, uz 25 ranjenih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Turska: Kurdi pokušali da zauzmu vojnu bazu, 35 žrtava

Izvor: B92, 30.Jul.2016

Ankara -- Turska vojska saopštila je da je ubila 35 ekstremista iz Kurdistanske radničke partije koji su pokušali da zauzmu bazu u jugoistočnoj pokrajini Hakari...Rojters navodi da su turski vojni zvaničnici naveli da je broj žrtava među vojnicima iz sukoba koji su izbili juče porastao na osam,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.