Štoperski tandem Tošić - Pepe?

Izvor: Mondo, 24.Jun.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoperski tandem Tošić - Pepe?

Iskusni portugalski štoper najbliži dogovoru sa turskom ekipom, iako je u kombinaciji bio i Pari sen Žermen.

Foto: Guliver/Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Portugalac Pepe je bez pozdrava napustio Real Madrid, ljut na Zinedina Zidana.

Iskusni Portugalac (33) je deset godina nosio dres "kraljevića" i pokazao se kao pouzdan, snažan štoper, koji povremeno ima "izlive agresije" i neobjašnjivo grubih startova na protivnike, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je često bio na meti javnosti. Nije mu strano ni simuliranje...

Međutim, radi se o fantastičnom defanzivcu koji je postao slobodan igrač i nije kratak spisak klubova koji su zainteresovani za njega, ali je kraći onaj koji sadrži imena timova koji mogu da ga plate.

Još zimus se spominjala čuvena opcija Kina, ali Pepe želi još malo da igra u Evropi.

Za njega su zagrizli Pari sen Žermen i Inter, ali je u ovom trenutku najbliža opcija Bešiktaš, otkrio je Ahmet Bulut, agent Arde Turana, i posrednik između šampiona Turske i agenta Žorža Mendeša. Bešiktašu problem pravi finansijski fer-plej, i prvo bi morali da prodaju nekog od igrača kako bi izbegli sankcije i "penale" UEFA.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari - Pepe bi postao saigrač Dušku Tošiću, a na treneru Senolu Gunešu je da li bi Srbin, ili hrvatski fudbaler Matej Mitrović, bili partneri Portugalcu u srcu odbrane.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.