Srbija protiv Poljske, Rusije i Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Poljske, Rusije i Nemačke

Košarkaši Srbije osvojili su minulog vikenda "Trofej Beograda", a predstojećeg će igrati na turniru "Superkup" u Hamburgu protiv selekcija Poljske, Rusije i Nemačke.

Izabranici Aleksandra Đorđevića pripremaju se za šampionat Evrope u Turskoj, a utakmice u Hamburgu poslužiće za dodatno uigravanje, ali i priliku da se vidi u kakvom su stanju povređeni igrači.

Poslednje informacije kažu da Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kalinić, koji nije igrao protiv Crne Gore u Beogradu, redovno trenira, laganim intenzitetom rade Nemanja Nedović i Miroslav Raduljica, a van stroja su i dalje Marko Simonović i kapiten MIloš Teodosić.

Srbija prvu utakmicu na "Superkupu" igra u petak protiv Poljske (21 sat), dan kasnije na programu je mec sa Rusima (20 sati), a u nedelju od 15 sati sa domaćinom turnira Nemačkom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superkup u Hamburgu: Srbija protiv Poljske, Rusije i Nemačke

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2017

Košarkaši Srbije osvojili su prošlog vikenda "Trofej Beograda", a predstojećeg će igrati na turniru "Superkup" u Hamburgu protiv reprezentacija Poljske, Rusije i Nemačke...Izabranici Aleksandra Đorđevića se pripremaju za Evropsko prvenstvo u Turskoj, a utakmice u Hamburgu poslužiće za dodatno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.