Raduljica propušta Evrobasket!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2017, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica propušta Evrobasket!

Aleksandar Đorđević više ne računa na srpskog centra

Miroslav Raduljica propušta Evrobasket u Turskoj, to je konačna odluka koju je doneo selektor Aleksandar Đorđević, potvrđeno je MOZZART Sportu!

Više nema ni najmanje dileme - Srbija će na Evropskom prvenstvu (31. avgust - 17. septembar) igrati u značajno izmenjenom sastavu u odnosu na neka prethodna takmičenja.

Srpska reprezentacija danas u 13.30 putuje za Hamburg, gde će od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << petka do nedelje igrati protiv Nemačke, Poljske i Rusije, a u avionu nije bilo Raduljice. Razlog tome je dogovor sa selektorom Đorđevićem, koji je odlučio da na najboljeg srpskog strelca prošlogodišnjeg olimpijskog turnira ne računa ove godine.

Raduljica će se sada maksimalno posvetiti terapiji i oporavku kolena, koje je pretrpelo upalu i isto nije pokazalo značajnije znake napretka. Ne da bi Raduljica bio spreman za Evrobasket.

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Radovanović najavio je nedavno da se još čekaju rezultati pregleda, ali je u međuvremenu doneta i konačna odluka da centarsku liniju ovog leta čine Boban Marjanović, Vladimir Štimac i Ognjen Kuzmić.

Ono što, donekle, ohrabruje, jeste da je Nemanja Nedović počeo da trenira niskim intenzitetom što bi moglo, a i ne mora, da znači da će se eksplozivni bek Unikahe naći u avionu za Istanbul krajem meseca.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.