OVO JE ZA MARKA IVKOVIĆA: Dangubić posvetio pobedu u Istanbulu ubijenom Deliji! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE ZA MARKA IVKOVIĆA: Dangubić posvetio pobedu u Istanbulu ubijenom Deliji! (VIDEO)

Zvezda je posle dramatične utakmice u Istanbulu slavila protiv Galatasaraja i dodatno obradovala svoje navijače, kojima je utakmica protiv ovog tima uvek ''više od igre'', posle tragedije pre tačno 23 meseca upravo pred dvoranom Abdi Ipekči, kada je ubijen Marko Ivković, navijač crveno-belih.

Njemu je pobedu posvetio plejmejker Zvezde, Stefan Jović, kome u završnici nije zadrhtala ruka sa penala i zapečatio je trijumf nad Galatasarajem i utišao zloglasne turske fanatike >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa tribina.

Pobedu preminulom Deliji posvetio je i Nemanja Dangubić, koji je istakao da je pred svaki meč u Istanbulu u podsvesti igrača tragedija u kojoj je ubijen Marko Ivković.

- To je bilo svima u podsvesti. Svi znamo šta se desilo pre dve godine i uvek kada dođemo ovde da igramo to nam stoji u podsvesti i sigurno da je ovo pobeda za Marka - naglasio je Dangubić i istakao da je ovim pobedom Zvezdi vraćeno za nesrećan poraz u prvom kolu od Darušafake.

Foto: Marko Todorović

- Velika pobeda u gostima, mislim da smo je zaslužili posle poraza od Darušafake u prvom kolu, isto je bilastavku o na jednu loptu. Mnogo nam znači zbog samopouzdanja u nastavku Evrolige. Odigrali smo kvalitetan meč, sigurno da smo imali i oscilacija u igri, ali pokazali smo karakter i izdržali na kraju iako smo gubili na dva minuta pre kraja.

Da li je bilo potrebe da se uopšte motivišete dodatno za ovaj meč?

- Pokušali smo da se fokusiramo na teren. Znali smo kakav je meč. Svaka pobeda u Evroligi mnogo znači, ne treba govoriti tu mnogo o motivaciji. To je najjače takmičenje u Evropi, igrate protiv najboljih igrača i ovo je velika škola za nas, jer smo još mlada ekipa. Sigurno da ćemo u nastavku igrati još bolje - zaključio je Dangubić.

Foto: Telegraf

(Izveštač Telegrafa iz Istanbula, Dušan Uštević)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.