Mnogi su veliki, ali Žoc je ipak najveći! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi su veliki, ali Žoc je ipak najveći! (VIDEO)

Najtrofejniji evropski stručnjak još jednom pokazao zašto je košarkaška legenda

Željko Obradović je osoba broj jedan u turskoj ovih dana! Sa razlogom, jer je Fenerbahče pod njegovim vođstvom prvi put postao košarkaški šampion Evrope, a na meču plej-ofa sa Tofašem u turskoj ligi pokazao je zašto je najveći.

I ne, nisu u pitanju samo trofeji, medalje i pobede, iako ih popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Žoc ima na “tone“. Odnos koji ima sa igračima, koliko god na momente tokom sezone kada je teško, delovao strog, u stvari je ključ svega.

A kada su navijači Fenerbahčea u finišu duela sa Tofašem počeli da skandiraju njegovo ime, on se okrenuo i rekao: “Ne“, a zatim rukom pokazao na klupu na kojoj su se nalazili igrači uz poruku: “Oni su zaslužni, njima aplaudirajte“. 
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.