Medvedev: „Zabrana za turske i indijske serije, kao i propagandne američke filmove!“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Avg.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: „Zabrana za turske i indijske serije, kao i propagandne američke filmove!“

Ruski premijer Dmitrij Medvedev rekao je da je nedavno održan konstruktivan sastanak sa nekoliko urednika glavnih ruskih medija, kako bi se došlo do nove programske šeme

Pre ovog sastanka, koji je očigledno bio održan u tajnosti, Medvedev je imao kratku diskusiju sa predsednikom Putinom. Ukoliko urednici svih medija usvoje plan o restituciji programa, na udaru bi se pre svega mogli naći inostrani medijski projekti.

Tako je Medvedev saopštio da bi se sa programa >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << skinule sve turske i indijske serije kao i da se razmatra veća selekcija i provera filmova i serija iz Holivuda, a posebno projekti u kojiima se veliča nasilje i homoseksualizam. A umesto toga stavio bi se fokus na ruske domaće projekte i filmove, kojih će biti više nego ikad jer će ruska Duma odvojiti pola milijardi evra.

Autori: Mihail Lobatov, Aleksandar Matić

Izvor: slobodnimediji.com, Planeta
Pogledaj vesti o: Turska,   Restitucija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.