Još jedna naša lepotica osvanula u stranim medijima: Ana Kokić napravila haos u Turskoj (foto)

Izvor: Svet, 28.Feb.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna naša lepotica osvanula u stranim medijima: Ana Kokić napravila haos u Turskoj (foto)

Ana Kokić je osvanula na naslovnoj strani Hurijeta, najčitanijih novina u Turskoj.
Popularna pevačica bila je gost štanda Kancelarije za kulturu i turizam Republike Turske na upravo završenom Sajmu turizma, gde je pozvana da poseti Alanju i snimi spot za svoju novu pesmu. Zadovoljna velikim uspehom prošlogodišnjeg spota za pesmu Damelo, koja na Jutjub kanalu ima 9.413.563 pregleda.
Ana je prihvatila poziv i izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da jedva čeka da ponovo ode i priseti se gostoprimstva koje je prošle godine imala u Antaliji (Belek) za vreme snimanja spota. Pored Hurijeta mnoge novine u Turskoj prenose vest o Aninom ponovnom dolasku, što samo pokazuje koliko naša pevačica postaje sve popularnija u toj zemlji.

Ana se ovim pohvalila i na Instagramu.
“Sa velikim zadovoljstvom i ove godine snimamo spot u Turskoj. Prelepa Alanja je kao stvorena za realizaciju onoga što smo zamislili. Veliko hvala dragim saradnicima i prijateljima iz Turske koji nas svake godine ugoste i učine da se divno provedemo dok radimo”, napisala je Kokićeva uz fotografiju teksta u turskim novinama.

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SRPKINJE OSVAJAJU TURSKU: I Ana Kokić završila u stranim medijima (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Feb.2017

Posle Jelene Karleuše i Emine Jahović, još jedna srpska pecačica se našla u turskim medijima. U pitanju je Ana Kokić, a članak o njoj pojavio se u jednom tamošnjem časopisu. Ana nije krila oduševljenje što su joj turski mediji posvetili pažnju...- Sa velikim zadovoljstvom i ove godine snimamo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.