Istanbul formira groblje izdajnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istanbul formira "groblje izdajnika"

Istanbulska gradska vlast odredila je lokaciju na kojoj će biti sahranjeni učesnici neuspelog pokušaja vojnog udara u Turskoj, a parcelu je označila tablom na kojoj piše "Groblje izdajnika".

Groblje se nalazi u mestu Balica, na azijskoj strani Istanbula, a ukupovanje je već počelo, javila je Anadolija.

"Jednog od njih porodica nije htela i danas je ukopan na 'Groblju izdajnika'. Oni koji ne poštuju ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << narod, ni u grobu neće imati mira", poručio je gradonačelnik Istanbula Kadir Topbas okupljenima na "straži za demokratiju".

Inače, kako je ranije saopšteno u Turskoj, "izdajnici države" nemaju prava na verske obrede i sve drugo što prati sahranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istanbul odredio lokaciju za "Groblje izdajnika"

Izvor: RTS, 27.Jul.2016

. Gradske vlasti u Istanbulu odredile su lokaciju na kojoj će biti sahranjeni učesnici neuspelog pokušaja vojnog udara u Turskoj. Parcela je označena tablom na kojoj piše "Groblje izdajnika".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.