Irci ubedljivi pred dolazak u Beograd, Kin se oprostio od reprezentacije (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irci ubedljivi pred dolazak u Beograd, Kin se oprostio od reprezentacije (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Republike Irske u ponedeljak igra kvalifikacioni meč protiv Srbije, a u pripremi dolaska u Beograd pobedili su selekciju Omana rezultatom 4:0.

Meč je obeležio i kraj reprezentativne karijere Robija Kina koji je dobio ovacije stadiona.

Upravo je Kin bio strelac drugog gola u 30. minutu, dok je vodeći delo Brejdija u 8. minutu. Džonatan Voters je u 34. i 63. minutu.

U ostalim mečevima vredi izdvojiti pobedu Nemačke nad Finskom i oproštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bastijana Švajnštajgera (2:0), kao i ubedljiv trijumf Danske i remi Turske i Rusije.





Rezultati:

Estonija – Malta 1:1

Češka – Jermenija 3:0

Norveška – Belorusija 0:1

Danska – Lihtenštajn 5:0

Albanija – Maroko 0:0

Turska – Rusija 0:0

Nemačka – Finska 2:0

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IRSKA UBEDLJIVA PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Robi Kin se oprostio od reprezentacije u pobedi nad Omanom

Izvor: Kurir, 31.Avg.2016

...Golove za Irsku postigli su Robi Brejdi u osmom, Robi Kin u 30 i Džonatan Volters u 34 i 63 minutu..Ova utakmica bila je poslednji meč Robija Kina za nacionalnu selekciju Njemu je ovo bila 146 utakmica za Irsku i 68 pogodak..Reprezentacija Irske u ponedeljak igra protiv Srbije u Beogradu u prvoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.