Eto napušta Antaliju u narednih sedam dana, zove ga stari prijatelj...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto napušta Antaliju u narednih sedam dana, zove ga stari prijatelj...

Kamerunac menja klub

Vest da je potpisao za Amkar u finišu zimskog prelaznog roka bila je klasična podvala, ili naivno "pecanje" mnogih medija širom sveta, ali sada nije šala - Samjuel Eto mogao bi u narednih sedam dana da promeni sredinu.

Kako prenose turski i kineski izvori, nekada jedan od najboljih napadača evropskog fudbala, a sada prvi golgeter Antalije, pregovara sa drugoligašem iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najmnogoljudnije zemlje sveta Dalijan Jifangom. Za zaključenje posla preostalo je još nekoliko dana, pošto se u Kini prelazni rok zatvara poslednjeg dana februara.

Ono što daje ozbiljnost čitavoj priči jeste činjenica da Dalijan vodi Huan Ramon Lopez Karo, čovek koji je trenirao Etoa u Majorci, i koga Kamerunac izuzetno ceni. Taj klub želi da iduće sezone izbori plasman u prvu ligu Kine i u tom cilju potrebno mu je nekoliko zvučnih pojačanja.

Prvo je stigao trener, a sada bi trebalo očekivati i jednu superzvezdu. Eto je prva meta...  

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.