Erdogan se onesvestio tokom jutarnje molitve

Izvor: Mondo, 25.Jun.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan se onesvestio tokom jutarnje molitve

Predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu je nakratko pozlilo tokom jutarnje molitve u džamiji "Mimar Siman" u Istanbulu, prenosi AFP.

Foto: Presidential Press Service, Pool photo via AP

Navodi se da je turski list "Hurijet" objavio da je Erdoganu ukazana lekarska pomoć "nakon što je nakratko pozlilo", a neki mediji u Turskoj tvrde da Erdogan nakratko bio bez svesti u džamiji, što nije još uvek potvrđeno.

Muslimani slave Ramazanski bajram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Erdogan je kazao da je imao problema sa krvnim pritiskom zbog neravnoteže šećera koju ima u telu.

#Flash: Pres Erdogan fainted during Eid prayer in the mosque. Now reports he is better. pic.twitter.com/UnRciLJPzG

— Washington Hattı (@WasHatti) June 25, 2017

"Hvala Bogu, oporavio sam se brzo. Sada se osećam dobro i nastaviću sa našim programom", objavila je državna agencija Anadolija izjavu Erdogana.

On je naveo da će tokom popodneva prisustvovati ceremoniji koju u Istanbulu organizuje njegova vladajuća Partija pravde i razvoja povodom završetka svetog muslimanskog meseca Ramazana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.