Erdogan: Turska odlučna da iskoreni teroriste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Turska odlučna da iskoreni teroriste

Turska je odlučna da iskoreni "koridor terorizma" na svojoj granici sa Sirijom, rekao je danas turski predsednik Tajip Redžep Erdogan podržavši ujedno produženje vanrednog stanja u toj zemlji.

Erdogan je rekao da svet počinje da uviđa da snage sirijskih Kurda, džihadisti Islamske države i borci lojalni sirijskom predsedniku Bašaru al Asadu "svi hrane jedni druge", prenosi Rojters.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u razgovoru sa nekoliko lidera turskih provincija rekao da će produženje vanrednog stanja uvedenog posle pokušaja puča 15. jula, biti korisno za Tursku budući da joj treba još vremena da iskoreni pretnje terorističkih grupa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Turska odlučna da iskoreni teroriste na granici

Izvor: RTS, 29.Sep.2016

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan podržao je produženje vanrednog stanja i istakao da je Turska odlučna da iskoreni "koridor terorizma" na svojoj granici sa Sirijom. . Erdogan je rekao da svet počinje da uviđa da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.