Amerikanac zadužen za SPECIJALNE PROJEKTE: Ko je novi Vučićev savetnik?

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac zadužen za SPECIJALNE PROJEKTE: Ko je novi Vučićev savetnik?

Tim savetnika premijera Aleksandra Vučića pojačan je mladim američkim stručnjakom Zakarijem Herisom, koji je zadužen za specijalne projekte, prenosi "Blic".

Pozivajući se na izvor blizak kabinetu Vučića, list piše da 28-godišnji stručnjak, iako mlad, ima veliko međunarodno iskustvo, radio je na konsultantskim i savetničkim poslovima u više država sveta, a angažovale su ga povremeno institucije iz Rusije, Turske, Saudijske Arabije i BiH.

Navodi se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njegovo prvo zvanično pojavljivanje u svojstvu savetnika premijera bilo u našem konzulatu u Čikagu 12. oktobra, na poslovnom forumu "Srpske firme i srpski proizvodi u SAD - iskustva, izazovi i uzajamna podrška".

Printskin: Google Maps

Heris je završio fakultet za međunarodne studije na istraživačkom univerzitetu "Džon Hopkins" u Baltimoru. Radio je mnoge studije iz oblasti privrede, ekonomije, energetike. U kabinetu je zadužen pre svega za uspostavljanje kontakata s američkim investitorima i vlastima, ali i za definisanje srpske strategije o nekim važnim privrednim i ekonomskim pitanjima", naveo je izvor Blica.

(Tanjug/Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.