Agencija M2COMMUNICATIONS organizovala svečano otvaranje fabrike Aster Tekstil u Nišu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Okt.2016, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija M2COMMUNICATIONS organizovala svečano otvaranje fabrike Aster Tekstil u Nišu

Nova fabrika turske kompanije „Aster Tekstil“ svečano je otvorena u Nišu u sredu 19. oktobra. Idejno rešenje, produkcija i realizacija događaja, kao i odnosi sa medijima povereni su agenciji M2Communications

Fabriku su svečano u rad pustili, predsednik upravnog odbora kompanije „Aster Tekstil“ grupe Ismail Kočali, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, Njegova ekselencija ambasador Republike Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj i gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Specijalno za ovu priliku, jedna od hala fabrike preuređena je u svečanu salu sa posebno dizajniranom binom, led ekranima postavljenim u obliku mozaika i vrhunskom rasvetom. Fabrika je otvorena simboličnim aktiviranjem poluge nakon čega je usledila animacija kojom je predstavljena kompanija „Aster Tekstil“, njen dolazak u Niš i objekat u kome se nalaze proizvodni pogoni.

„Aster Tekstil“ je vodeća turska tekstilna kompanija, sa proizvodnim kapacitetom od 2,5 miliona komada mesečno i prometom u vrednosti od preko 100 miliona evra. Kompanija proizvodi za neke od najpoznatijih svetskih brendova poput: Marks&Spenser, Zara, Mango, H&M, Sandro, Maje, S’Oliver, Esprit, Tesco, Vero Moda i druge, a 2014. je osnovala sopstvenu WtR modnu marku u segmentu luksuzne garderobe. U fabriku u Nišu uložila je 9.000.000 evra i u naredne dve godine zaposliće 2.000 mladih.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.