Volite muzeje? Posetite Muzej penisa!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volite muzeje? Posetite Muzej penisa!

Ako vas put nanese u glavni grad Islanda, Rejkjavik, ne propustite priliku da posetite ovoaj jedinstveni muzej. Ovde se nalaze penisi svih oblika i veličina, kako ljudskih tako i životinjskih, ali i oni koji verovatno ne postoje, mada će kustos pokušati da vas uveri u suprotno.

Dakle, osim stvarnih penisa, ovde su izloženi i oni koji su nekada pripadali muškim sirenama, vilenjacima, duhovima… Da, duhovima.

U muzeju se nalazi više od 250 eksponata. Naročito je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zanimljivo videti hrčkov, veličine 2 milimetra (gleda se lupom), nasuptot kojeg se nalazi penis kita, dug 1,7 metara.

Muzej radi od 1997. godine, a danas ga poseti nekoliko hiljada ljudi godišnje. Šezdeset odsto posetilaca su žene, a za ovu neobičnu avanturu je potrebno je izdvojiti 1.500 kruna, odnosno skoro 12 evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.