VIDEO: Je l treba dozvola za ovo?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2016, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Je l' treba dozvola za ovo?

Zahvaljujući izumu čikaškog biznismena Kevina O'Donela putnici više neće morati da vuku svoje teške prtljage, već će na "modobegu" moći i da se voze. Reč je o prtljagu manjih dimenzija, a opet izuzetne izdržljivosti, tako da mogu da podnesu i osobu tešku čak do 260 kilograma.

Ova savremena električna putna torba ima motor, a njen izumitelj kaže da nije želeo da putnike učini lenjim, već, kako je rekao, životno efikasnim. Putnik na svojoj torbi vožnju kontroliše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pomoću gasa i ručne kočnice, dok sedi na sedištu napravljenom od memorijske pene.

Prema tvrdnjama kompanije, koja ove savremene putne torbe već proizvodi, baterija se puni brzo, kako tvrde, za 15 minuta čak 80 odsto. Cena "modobega" je oko 1.000 dolara i ne mora da služi samo za putovanja, već i u poslovne svrhe.

O'Donel je na ovom projektu radio pune dve godine, a ideja mu je, kaže, "sinula" dok je vukao kofer po aerodromu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.