VIDEO: Gledajte u realnom vremenu kako Titanik tone!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Gledajte u realnom vremenu kako Titanik tone!

Video traje 2 sata i 41 minut, tačno onoliko koliko je bilo potrebno da i poslednji deo broda nestane ispod površine mora.

O putničkom brodu RMS Titanik verovatno ste već puno čitali. Možda ste pogledali i neki dokumentarni film, a možda i onaj igrani reditelja Džejmsa Kamerona, u kom su fantastične uloge odigrali Leonardo Di Kaprio i Kejt Vinslet.

Međutim, ovako nešto sigurno još niste imali priliku da vidite, vrhunsku animaciju u kojoj je u stvarnom vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prikazano potonuće tog broda.

Drugim rečima, tri talentovana mladića - Tomas Linski, Metju De Vinkeler i Kajl Hudak - prikazali su u dva sata i i 41 minut sve što se dešavalo u noći 14. aprila 1912., od pojave kobnog ledenog brega pa sve do kadra kada je i poslednji deo broda nestao ispod površine mora.

U animaciji ćete povremeno moći i da vidite kako je izgledala unutrašnjost, ali čuti i jezive zvukove u trenucima dok je div dugačak 269 metara i širok 28 metara nestajao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.