Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte na rajskim plažama Sicilije

Siciliju, jedno od najvećih ostrva Mediterana, krije mnoštvo iznenađenja za sve svoje posetioce. Skrivene rajske plaže, sunčano vreme tokom skoro čitave godine i živa atmosfera na ulicama sicilijanskih gradova, oduševiće svakog posetioca.

Ako danas napravite upit za posetu Siciliji, 9 noćenja sa doručkom i avionski prevoz za polazak 31. avgusta 2016. sa uključenim aerodromskim taksama platićete 465 evra, umesto redovne cene od 495 evra po osobi. U hotelu "Saracen Sands", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na samo desetak kilometara od centra Palerma, opustite se na jednoj od najlepših plaža Sicilije.

Hotel je građen u mediteranskom stilu, ima četiri otvorena bazena, teren za odbojku, mini golf, a gostima su na raspolaganju i brojne druge sportske aktivnosti, poput surfovanja, ronjenja i jedrenja. Sobe su klimatizovane, sa kupatilom, imaju SAT TV i telefon.

Siciliju mnogi nazivaju i remek-delom prirode. Ostrvom sa mnogo zelenila, peščanim plažama i bistrim morem dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi, Etna, sa 400 ugašenih i još nekoliko aktivnih kratera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.