Putuje po svetu, zeza se, a sve za dž

Izvor: Mondo, 29.Maj.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putuje po svetu, zeza se, a sve za "dž"

I ne, nije starleta kojoj sponzor sve to plaća…

Foto: Guliver/Getty/Thinstock

 Blogerka Lejla Sven "dejting istraživač" (date explorer), a u konkurenciji za taj posao pobedila je 750 drugih kandidata, i postala deo ekipe sajta za zabavljanje match.com.

Njen posao je, verovatno, najbolji na svetu - podrazumeva putovanje po svetu u periodu od šest meseci, a "saznanja" koja stekne na ovom putešestviju trebalo bi da pomognu Britancima da postanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolji ljubavnici.

Ako se pitate odakle ideja za tako nešto - tri četvrtine Britanaca žalilo se da su lošiji ljubavnici u odnosu na druge narode…

Lejla bi trebalo da proputuje svet, pokupi poneku foru za muvanje u Njujorku, Rio de Žaneriu, Rimu…

Kao da sve to nije dovoljno, ova blogerka će do kraja putovanja saznati zašto je Pariz "grad ljubavi", a putovanje će završiti sastankom sa grupom singl ljudi u Stokholmu.

"Putovanje je manje-više moja opsesija i trudim se da iskoristim svaku priliku da posetim neku novu zemlju/grad", kaže Lejla.

Zaboravili smo da vam kažemo još jednu sitnicu - troškovi celog njenog putovanja su pokriveni, kao i troškovi za sve društvene događaje na kojima treba da pokupi savete za muvanje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.