Putevi Srbije mole vozače...

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Putevi Srbije" mole vozače...

Zbog radova na nekim deonicama saobraćaj je usporen, zato vozači moraju imati strpleljenja, ali moraju i da poštaju signalizaciju. Pročitajte i koliko se čeka na granicama, da li je gužva na putevima ka moru...

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Radovi na na delu državnog puta IA reda broj 1, na Obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do Novih Banovaca produžavaju se do 30. juna, saopštilo je JP "Putevi Srbije."

Radovi na ispiranju kišne kanalizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i čišćenju i pranju rigola odvijaju se u pokretu od 7 do 17 časova i za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Radovi su obezbeđen I adekvatnom saobraćajnom signalizacijom I opremom.

"Putevi Srbije" mole vozače da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Danas se kao i prethodnih dana očekuje nešto veći broj vozila i malo pojačan intenzitet saobraćaja na auto-putevima, na putu ka Makedoniji kao i crnogorskom primoriju, na putu koji vodi preko Užica i Zlatibora. Jači intenzitet saobraćaja očekuje se tokom vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Pogledajte video i izveštaj Auto-moto saveza Srbije:



Izvor: YouTube

----------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.