Provedite odmor zdravo u Sokobanji i uštedite uz portal Superodmor.rs

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedite odmor zdravo u Sokobanji i uštedite uz portal Superodmor.rs

Okružena zdravim planinama Ozren, Devica, Rtanj, Bukovik, bogata kulturno-istorijskim znamenitostima, Sokobanja je jedno od najposećenijih i najpoznatijih turističkih mesta u Srbiji, u kojem je razvijen zdravstveni, ekološki, kongresni, manifestacioni, seoski, lovni i ribolovni turizam. Ukoliko želite da upoznate njene čari, iskoristite ponudu portala Superodmor.rs i dodatno uštedite.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 30. aprila, tri noćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa doručkom u vili Milsa platićete 36 evra, umesto redovne cene od 45 evra. Vila Milsa nalazi se u širem centru Sokobanje, na 800 metara od mermernog šetališta, a boravak će vam bez sumnje učiniti prijatnijim lepo uređeno drvorište sa otvorenim bazenom i ležaljkama.

Sokobanja se nalazi u istočnom delu Srbije, a kroz nju protiče reka Moravica. Pred planina koje je okružuju, blizu Sokobanje se nalazi jezero Bovan, popularno među ribolovcima. Možete obići turska kupatila iz 14. veka i srpska zdanja iz 19. veka poput Miloševog konaka, Srpske Pravoslavne crkve i stare osnovne škole.

Nedaleko od samog grada nalazi se puno prelepih izletišta koja pored odmora i zabave, pružaju i zdravu prirodu. Jedno od najpopularnijih izletišta je Lepterija, uređena za šetnju, piknik, roštilj na otvorenom i razonodu za decu, a tu su i Sokograd, Popovica koja nudi najlepšu panoramu, zatim planina Ozren i drugo.

Više informacija možete da pročitate ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.