Ovo su najbizarnije želje klijenata na privatnim letovima

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2016, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najbizarnije želje klijenata na privatnim letovima

U svetu bogataša ništa nije nemoguće, a tri avikompanije koje pružaju usluge privatnih letova otkrile su neke od najčudnijih zahteva svojih klijenata.

Privatni letovi su rezervisani samo za one najdubljeg džepa, a oni često imaju najbizarnije želje i zahteve.

"Jedan od naših klijenata je opsednut ružičastom bojom. Morali smo enterijer aviona da prekrijemo ružičastom tkaninom, poslužujemo ružičastu hranu i ružičasti šampanjac. Svirao je Pink Flojd, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čak je i pilot morao da bude u ružičastom. Goste smo dočekali s ružičastim tepihom", kažu iz kompanije "Privatni let".

"Nedavno smo organizovali let škotske tematike za 100. rođendan jednog klijenta. Enterijer je bio kariran, posluživala su se škotska jela, a na ulazu u avion je morao biti gajdaš. Jedan klijent je insistirao da jastuci i ćebad budu od kašmira. Takođe, morali smo celi avion da ispunimo posebnom vrstom ljiljana, samo zato što je klijent tako hteo", kažu iz kompanije "Džetsmarter".

"U avionu nije dopušteno paljenje vatre, osim ako na letu nije i vatrogasac. Jedan klijent je hteo da zapali svećice na putu za Firencu za svoj 50. rođendan, pa smo morali da pronađemo vatrogasca koji će ići s njima. Sva sreća, bila je reč o velikom avionu pa je bilo dodatnih mesta", dodaju iz "Privatnog leta".

"Klijent nam je jednom platio da prevezemo psa iz Londona u Madrid da bude sa svojim vlasnikom. Leteo je sam i imao celu posadu na raspolaganju. Vozili smo čak i papagaja iz Mančestera u London", kažu u ovoj kompaniji.

"Jedan par je platio sumu koja ima šest cifara za let u trajanju od 6 sati, bez cilja. Imali su veoma skupo vino, spa tretmane, manikir i pedikir, svetski poznatog kuvara i slavne operske pevače koji su im sat vremena pevali. Zatim smo ih ponovno vratili kući".

"Svake godine imamo klijente koji žele da dočekaju Novu godinu dva puta. Za 135.000 funti ponudimo im najbrži privatni avion na svetu koji ih vozi od Sidneja do Los Angelesa, taman da stignu da ponovno dočekaju Novu godinu", objašnjavaju u "Džetsmarteru".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.