Ove zemlje su odbile da zabrane uređaje u avionu

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove zemlje su odbile da zabrane uređaje u avionu

Velika Britanija i SAD zabranile su unošenje elektronskih uređaja u avione, ali ove zemlje ne nameravaju da se povinuju takvim restrikcijama!

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Nemačka, Španija i Švajcarska odbile su da uvedu zabranu elektronskih uređaja u avion, zbog straha od terorizma. Ove tri zemlje potvrdile su da u njihovim avionima, na letovima iz Severne Afrike i Bliskot istoka, neće biti zabranjeno unošenje elektronskih uređaja.

Na ovim letovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su zabranjeni elektronski uređaji

Britanija je ove mere uvela zbog straha od terorizma na letovima iz Turske, Egipte, Tunisa, Jordana i Saudijske Arabije.

Mnogi eksperti smatraju da su te mere pogrešne jer teroristi mogu da uđu u Veliku Britaniju i letovima iz Evrope, a osim toga, kažu, teroristi mogu da ubace bombu i u prtljag i tako obore avion.

Ove mere naišle su na negativne reakcije među putnicima koji brinu da li će im uređaji biti osigurani kada nisu u avionu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.