Ludi Rusi: Kiselili pečurke u luksuznom švajcarskom hotelu!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludi Rusi: Kiselili pečurke u luksuznom švajcarskom hotelu!

Da li biste mogli da se oduprete iskušenju da probate ukusne pečurke koje rastu u netaknutim alpskim šumama? Ovo dvoje Rusa nisu.

Dvoje ruskih turista začudilo je osoblje hotela sa pet zvezdica u Švajcarskoj mariniranjem pečurki u kadi njihovog apartmana, javljaju ruski portali.

Dvoje ruskih pedesetogodišnjaka prijavilo se u hotelu u Alpima i otišlo u šetnju u šumu da bere pečurke. Pošto u okolini nije bilo drugih berača pečuraka, ovaj par je nabrao sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što su mogli da nađu.

Turisti su toga dana nekoliko puta išli u šumu. Nakupili su toliko pečuraka da je bilo nemoguće da ih odjednom pojedu. Zato su odlučili da ih mariniraju u svojoj hotelskoj kadi da bi ih sačuvali za kasnije.

Kada su se vratili sa odmora, navodno su izjavili da planiraju da se vrate u isti švajcarski hotel.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.