Letujte na peščanoj plaži Leptokarije i uštedite uz Superodmor

Izvor: Blic, 28.Apr.2015, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte na peščanoj plaži Leptokarije i uštedite uz Superodmor

Leptokarija, nekada tipično ribarsko mesto podno Olimpa, idealan je izbor za letovanje kako za one koji vole da uživaju u miru, tako i za one koji vole sportove na vodi, zdrav i aktivan odmor. Ako se na to doda i popust portala Superodmor.rs, onda ne treba ni da se dvoumite.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 6. juna, 10 noćenja sa autobuskim prevozom u vili Apolon i autobuski prevoz platićete 88 evra, umesto redovne cene od 138 evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Plaža u Leptokariji je prostrana, a more je kristalno čisto. Uživaćete na sitnom pesku zlataste boje. Ono što je posebno krasi jeste što nije pretrpana. Večernja zabava počinje šetnjom ulicama centra Leptokarije, odakle se vidi i Olimp.

U lokalima Leptokarije možete da vidite i naučite različite grčke tradicionalne plesove. Tu su i kazino, diskoteke, barovi i fantastične taverne. Iz Leptokarije možete da posetite Olimp, zamak Platamona, manastire Meteora...

Više informacija možete da pročitate OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.