Letujte na Kefaloniji za samo 79 evra

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte na Kefaloniji za samo 79 evra

Portal "Superodmor.rs" pripremio je neverovatnu ponudu za vas - 1o noćenja na Kefaloniji i autobuski prevoz za samo 79 evra. Polazak je 1. juna.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs" rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u vili "Areti" koja je udaljena svega 400 metara od plaže.

Kefalonija je najveće Jonsko ostrvo. Različiti tipovi turista mogu na njoj naći idealna mesta za odmor. Kefalonija može biti centar ludog provoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a može biti i raj za prave „Robinzone“. Postoje izuzetno lepi obalski i unutrašnji delovi ostrva u kojima je teško videti živu dušu danima.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.