Kako najpoznatiji svetski vodič piše o Kustendorfu?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2016, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako najpoznatiji svetski vodič piše o Kustendorfu?

Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf našao se u najpopularnijem svetskom vodiču, "Lonely Planet". Ovaj najveći turistički vodič osvrnuo se na predivne predele Zapadne Srbije, Mećavnika i Andrićgrada dajući detaljne instrukcije na koji način da se stigne do tamo kao i šta obavezno posetiti.

"Bilo da dolazite helikopterom - kao slavni posetioci Kustendorfa Džoni Dep i Monika Beluči ili živopisnim, krivudavim putem, Mokra Gora vas dočekuje sa vauuuu! faktorom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << navodi se u ovom vodiču i nastavlja sa opisom Drvengrada kao filmske bajke, ističući da ga je izgradio dvostruki dobitnik Zlatne palme, Emir Kusturica.

"Na festivalu, filmski stvaraoci od Kine do Islanda prikazuju svoja nova ostvarenja, dok večernji koncerti pulsiraju do ranih sati", skreću pažnju na Kustendorf, a zatim preporučuju Drvengrad za idealni zimski odmor gde vas može zagrejati čašica srpskog tradicionalnog pića, rakije.

U tekstu dalje skreće se pažnja na lepote Zlatibora i Tare ali i Andrićgrada, druge zamisli i kreacije režisera Emira Kusturice, kamenog grada u Višegradu imenovanog po Nobelovcu, Ivi Andriću.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kustendorf, Mećavnik i Andrić Grad u Lonely planet

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Feb.2016

BEOGRAD - Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf našao se u najpopularnijem svetskom vodiču, Lonely planet.. . . Ovaj najveći turistički vodič osvrnuo se na predivne predele Zapadne Srbije, Mećavnika i Andrić Grada dajući detaljne instrukcije na koji način da se stigne do tamo...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.