Iskoristite popust za letovanje na Zakinitosu

Izvor: Blic, 01.Jun.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskoristite popust za letovanje na Zakinitosu

Rajske uvale, kristalno plavo more, zlatni pesak i čiste plaže, ono su što pamte turisti koji su odmor proveli na Zakintosu.

Upravo putovanje na ovu destinaciju danas predlaže portal Superodmor. I, ukoliko danas napravite upit, avionski prevoz i 10 noćenja od 10. juna platićete 169, umesto redovne cene od 189 evra po osobi.

Bićete smešteni u Vili Socrates u mirnom delu Laganasa na Zakintosu. Ova vila je "B" kategorije i nalazi se u prelepom zelenilu, na 200 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od centra grada i oko 100 metara od plaže. U blizini se nalaze grčke taverne i prodavnice.

Zakintos je treće po veličini ostrvo u Jonskom moru. Pretežno je brdovito i ima brojne izvore slatke vode. Poznato je po brojnim prelepim plažama, a vredi posetiti Keri koje ima čuvene pećine i jedno je od najlepših mesta za ronjenje na Mediteranu.

Blizu zaliva Cilivi nalazi se mesto Tragaki koje ima prelepe plaže poput Bouke, Katragakija, Gaidarosa i Amboule. Na samo kilometar od centra grada Zakintosa nalazi se stenovita plaža Krioneri, omiljeno mesto za kupanje stanovnika grada Zakintosa.

Tu su i plaža Makris Gialos, plaža Zigia sa lekovitom vodom, mesto Alikes, peščana plaža Alikanas, selo Kipseli... Najlepšom plažom na Zakintosu smatra se Porto Roma, gde se spajaju zlatasti pesak, kristalno plava voda i okolno zelenilo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.