Iskoristite ovo leto za uživanje u Gerakiniju

Izvor: Blic, 29.Jul.2016, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskoristite ovo leto za uživanje u Gerakiniju

Gerakini je po oceni mnogih koji su tamo boravili pravi raj na zemlji, ali za razliku od mnogih destinacija koje su zbog cene i daljine teško dostupne svima, ovaj raj je nadohvat ruke.

Ukoliko danas napravite upit, 10 polupansiona od 10. avgusta platićete 329 umesto redovne cene od 399 evra. Uz to, prvo dete do 12 godina ima gratis smeštaj.

Ovo malo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos, nalazi se „u korenu“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prva „dva prsta“ Halkidikija, 90 kilometara jugoistočno od Soluna. Mesto je u neposrednoj blizini magistralne saobraćajnice Nea Mudania (na 15 km) – Neos Marmaras (na 43 km) pa je ljubiteljima aktivnog odmora lako, jednostavno i brzo da obiđu prelepe plaže Sitonije ili popularna letovališta Kasandre. Svakako treba i uživati u celodnevnom krstarenju uz zapadnu obalu Svete Gore.

Gerakini nudi idealne uslove za one kojima je pravi odmor osnovni motiv odlaska na letovanje, a jednostavno je savršeno mesto za porodice s malom decom. Ovde nema buke, gužve i večernjeg provoda iako ima taverni i kafića, marketa kao i pekara. Plaža je lepa, peščana i prostrana, 600 metara duga i do 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno čistom moru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.