Informacije za sve koji na more idu vozom

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2010, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Informacije za sve koji na more idu vozom

Železnice Srbije saopštile su da od petka, 11. juna, počinju letnju sezonu saobraćaja, kada će krenuti auto voz na relaciji Beograd - Bar - Beograd.

Voz će svakodnevno sa beogradske stanice polaziti u 23.10 sati, a dolazak u Bar po redu vožnje predviđen je za 9.37 sati. U povratku iz Bara (počev od 12. juna) kompozicija kreće u 22.05 sati, a u naš glavni grad stiže u 7.31 sati.

Auto voz na relaciji Beograd-Bar-Beograd saobraćaće do 11. septembra iz Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odnosno 12. septembra iz Bara. Voz će imati vagone za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, kao i specijalnu ponudu - salonska i spavaća kola iz sastava Plavog voza.

Tokom ovogodišnje sezone biće uveden i sezonski voz iz Niša za Bar, koji će početi da saobraća 18. juna. Voz će svakodnevno polaziti sa niške železničke stanice u 20.55 sati, a u povratku iz Bara za Niš u 18 sati. U sastavu ovog voza će biti i direktna kola iz Skoplja.

Uz postojeće vozove iz Beograda u 10.10, 13.10 i 22.10 sati i Subotice u 18.36 sati (Novog Sada u 21.08.sati), ovog leta će iz Srbije za Bar saobraćati svakodnevno šest vozova. Četiri kompozicije polaziće iz Beograda, i po jedna iz Subotice (Novog Sada) i

Međunarodni vozovi "Helas ekspres" (Hellas Expres) i Olimpus" (Olympus) privremeno će večeras i sutra saobraćati skraćenim trasama zbog najavljenog štrajka "Grčkih železnica", saopštile su Železnice Srbije.

Voz "Helas ekspres", koji večeras polazi iz Beograda u 21 sat i 50 minuta, a u povratku iz Soluna kreće sutra u 17.05 sati, saobraćaće samo do i od stanice Đevđelija (Idomeni), a izostaće na deonici Đevđelija- Solun- Đevđelija.

Jutarnji voz "Olimpus", koji iz Beograda polazi za Solun sutra u 7 sati i 50 minuta, a iz Soluna za Beograd u 5.57 sati, saobraćaće takođe, samo do stanice Đevđelija (Idomeni). Putnicima tih međunarodnih vozova biće obezbeđen autobuski prevoz na relaciji Đevđelija - Solun - Đevđelija, dodaje se u sopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.