Da li je putovanje afrodizijak?

Izvor: Prva.rs, 04.Jul.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je putovanje afrodizijak?

Svi imamo potrebu za odmorom da bismo zadržali i obnovili snagu i zdravlje, ali nekima odmor treba i zbog drugih stvari.
MissTravel.com napravio je istraživanje sprovedeno nad trideset hiljada Britanki kojima su postavili 10 pitanja o seksualnom ponašanju tokom godišnjih odmora.
Rezultati su u najmanju ruku zanimljivi. Naime, ispalo je da je tokom putovanja oko 40% britanskih turistkinja imalo avanturu za jednu noć, 10% ih je imalo pet ili više partnera tokom jednonedeljnog odmora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a njih 35% samo jednog partnera.
Takođe, ono što je zanimljivo jest da je istraživanje pokazalo da su ispitanice sklonije seksualnim avanturama na putovanju nego tokom svakodnevnog života.
Prema svim ovim podacima, ispada da je putovanje zaista odličan afrodizijak za Britanke, a glavni razlog tome je što ono razbija svakodnevnu rutinu u našim životima. Iako je ovo istraživanje rađeno na ženama, verovatno bi kod muškaraca rezultati bili isti.
Kakav je slučaj  kod vas?
Izvor: Punkufer.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.