Britanci oduševljeni Srbijom!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci oduševljeni Srbijom!

Turisti iz Velike Britanije okarakterisali su Srbiju kao jednu od najdestinacija za 2016. godinu.

U prvim mesecima ove godine zabeleženo je veliko povećanje broja britanskih turista u Srbiji, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, za čak 43 odsto mereno brojem dolazaka i

noćenja, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Prema pisanju britanskog "Mirora", za britanske turiste najdestinacije u 2016. su Kolumbija, Srbija, Zelenortska ostrva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Tajland. Po rastu broja putovanja sa britanskih aerodroma, Srbija je druga najpopularnija destinacija sa rastom od 47,6 odsto.

U saopštenju se ističu promotivne kampanje u Velikoj Britaniji. Ovog proleća, u organizaciji TOS, Srbiju će posetiti novinari dnevnih listova "Indipendent" i "Gardijan" i prestižnog turističkog magazina "Vonderlast", a u pripremi je i kampanja usmerena na porodični odmor u Srbiji kroz magazin i portal "Femili treveler". Interesovanje za reportaže o Srbiji pokazuju i TV ekipe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.