Bled kao iz bajke, po specijalnoj ceni ovog februara

Izvor: Blic, 16.Jan.2017, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bled kao iz bajke, po specijalnoj ceni ovog februara

Prelepi Bled je kao stvoren za odmor. Gradić na magičnom jezeru će vas očarati svojom opuštenom i prijatnom atmosferom.

Ako danas napravite upit, dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz za 14. februar 2017. platićete 98 evra po osobi, umesto stare cene od 109 evra.

Bićete smešteni u hotelu "Jelovica" sa tri zvezdice, koji se nalazi u Spa parku pored Bledskog jezera i starog grada. Na raspolaganju će vam biti restoran, velnes deo sa bazenom, sauna i salon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za negu lepote.

Bled je gradić i sedište istoimene opštine u Sloveniji. Nalazi se na Bledskom jezeru, par kilometara južno od austrijske granice i 50 kilometara severozapadno od Ljubljane.

Značajan deo Bleda povezan je sa turizmom. Njegov položaj uz jezero u podnožju Julijskih Alpi pruža dobre mogućnosti kako za letnji tako i za zimski turizam.

U okviru vašeg putovanja je planirano i panoramsko razgledanje Ljubljane, kao i fakultativni izlet u Klagenfurt.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.