BIG BLUE: Leto na Halkidikiju već za 59 evra

Izvor: Blic, 02.Maj.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIG BLUE: Leto na Halkidikiju već za 59 evra

Zeleno poluostrvo sa tri kraka, kao tri prsta - Atos, Sitonija i Kasandra, božanstven su sklad raskoši prirode u Egejskom moru...

Halkidiki je tamo gde se letuje. S uživanjem i velikom radošću. More je prozračne plave boje s nijansama tirkiza i zelenog spektra. Plaže su uglavnom peščane sa zelenilom šuma i maslinjaka u zaleđu....

Duga šetališta, pitoreskna mesta s fascinantnim južnjačkim šarmom... Prodavnice i taverne, pogled na zalazak sunca. Na urabanizovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prostorima izgrađeni su hotelski kompleksi. Plaže sa sertifikatom EU kao dokazom koliko je more bistro i čisto... Po mnogima, Halkidiki je jedan od najlepših kutaka Mediterana. Ili pravo mesto za nezaboravan odmor. Živopisna naselja Afitos, Kriopigi, Polihrono, Hanioti, Pefkohori utapaju se u zelenilo oivičeno beskrajnim peščanim plažama i svako od ovih naselja ima neku svoju osobenost. Baš u ovom i ovakvom okruženju Agencija Big Blue je za svoje goste izabrala ono što usitinu vredi svakog uloženog evra. Čak i malo više.

Apartmani Nikiforos 1 i 2 u Haniotiju na Halkidikiju su u poslednje dve godine ubedljivo najprodavaniji apartmani u ovom delu Grčke. Na srpskom tržištu možete ih iznajmiti u Agenciji Big Blue. Ukoliko se odlučite da 10 noći provedete u ovim apartmanima, počev  od 22.maja, cena po osobi s uračunatim autobuskim prevozom je samo 59 evra.

Ne zaboravite da je to period godine u kojem je Hanioti sunčan ali ne i prevruć, kao i  da je kupanje u moru tada deo svakodnevnice. Nešto skuplji je termin u septembru (69 evra) ali u varijanti sopstvenog prevoza. U punoj sezoni desetodnevni najam u ovim apartmanima, na par koraka od centra mesta i stotinjak metara od predivne plaže, košta 190 evra po osobi (sopstveni prevoz). Smene su koncipirane na 10 i 15 noći.

I Vila Pagidas takođe u Haniotiju zaslužuje kao intiman kutak vaše poverenje. Aranžmani su na 10 i 15 noći u varijanti sopstvenog prevoza (moguć  i   avio-prevoz) a osnovna usluga je najam. Polasci su već od 22. maja (cena po osobi s uključenim bus-prevozom je 89 evra za 10 noći)… Podsećamo, da je Vila Pagidas za novu sezonu renovirana i da je sada idealan kutak za miran porodični odmor.

Dobra cena samo je jedna od pogodnosti koju od ovog leta Agencija Big Blue daruje svojim klijentima za predstojeće leto(vanje) u Grčkoj. Pre svega u kontinetalnom delu zemlje, a zatim i na nekim od božanstvenih ostrva.

Grčki hotelijeri do sada nisu praktikovali aranžmane s gratis boravkom za decu. Big Blue je tu naviku promenio. U hotelima s oznakom “srpski klub” obezbeđen je ne samo  gratis smeštaj za dvoje dece već i animator na srpskom jeziku što u porodičnoj varijanti supružnicima dnevno omogućava nekoliko bezbrižnih sati.

Hotel Thraki Palace (5*) u Aleksandropolisu je jedan od primera iz ove priče. Uz gratis smeštaj za dvoje dece i sopstveni prevoz najniža cena za polupansionsku uslugu je 199 evra a najviša 599 evra po osobi.

Jednako atraktivna je i ponuda hotela Scheria  Beach (2*) na Krfu. Ukras je malog mesta Dasia. Usluga je na bazi noćenja s doručkom a cena u sezoni se kreće u rasponu od 229 do 549 evra u zavisnosti od perioda koji rezervišete. Prvi čarter s putnicima agencije Big Blue put Krfa poleće 14.juna a poslednji 12.septembra.

Do prelepog Tasosa, ukoliko ne želite da koristite autobus, možete i spostvenim prevozom. Kad stignete idealan dom za vas i vašu porodicu može da bude TRYPITI HOTEL 3*.

Aranžami su koncipirani na 10 noći uz gratis smeštaj za dvoje dece (prvo do 12 godina, drugo do šest).  Osnovna usluga je polupnasionska na bazi švedskog stola i sa više nego povoljnim cenama: 2. juni – 189 evra po osobi; 1.avgust – 469 evra: 20. septembar – 169 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.