Auto-voz do CG od 11. juna

Izvor: B92, 10.Jun.2010, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto-voz do CG od 11. juna

U svom sasatavu voz će imati, vagone za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, kao i specijanu ponudu-salonska i spavaća kola iz sastava Plavog voza, objavile su Železnice Srbije

„Železnice Srbije", od 11. juna, počinju letnju sezonu saobraćaja kada kreće auto voz na relaciji Beograd - Bar - Beograd. Voz će svakodnevno sa beogradske stanice, polaziti u 23.10 sati, a dolazak u Bar je u 9.37 sati. U povratku iz Bara kompozicija, po redu vožnje, kreće u 22.05 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u naš glavni grad stiže u 7.31 sat.

Auto voz na relaciji Beograd-Bar-Beograd saobraćaće do 11. (polazak iz Beograda), odnosno 12. septembra (polazak iz Bara). U svom sasatavu voz će imati, vagone za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, kao i specijanu ponudu-salonska i spavaća kola iz sastava Plavog voza.

Tokom ovogodišnje sezone biće uveden i sezonski voz iz Niša za Bar, koji će poćeti da saobraća 18. juna. Voz će svakodnevno polaziti sa niške železničke stanice u 20.55 sati, a u povratku iz Bara za Niš u 18 sati. U sastavu ovog voza biće uvrštena i direktna kola iz Skoplja.

Uz postojeće vozove iz Beograda u 10.10, 13.10 i 22.10 sati i Subotice u 18.36 sati(Novog Sada u 21.08.sati), ovog leta će iz Srbije za Bar, saobraćati svakodnevno šest vozova i isto toliko u povratku. Četiri kompozicije polaziće iz Beograda, i po jedna iz Subotice (Novog Sada) i Niša. Svi večernji vozovi u svom sastavu imaće, takođe, i kola za prevoz automobila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.