Atrakcija u Istanbulu: Tamo turisti masovno odlaze, pogotovo žene, ali ne zbog znamenitosti

Izvor: Prva.rs, 19.Maj.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atrakcija u Istanbulu: Tamo turisti masovno odlaze, pogotovo žene, ali ne zbog znamenitosti

Pratite nas i na Viberu! Sve popularniji tretman protiv opadanja kose jeste nadogradnja pramenova, koja je najjfetinija, a ujedno i veoma kvalitetna, nalazi se baš u Istanbulu.
Više od 300 klinika specijalizovanih za transplantaciju kose u Istanbulu postaju sve veće čvorište u industriji za privlačenje pacijenata iz celog sveta, a najčešće sa Bliskog istoka.

Iskusni hirurzi, napredna tehnologija i relativno niske cene su plus za mnoge turiste. Ovi tretmani su >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u poslednjih nekoliko godina dobrodošli gradu u kojem je turizam drastično opao zbog talasa terorističkih napada u 2016. godini.

"Došao sam u Tursku zbog  transplantacije kose i malo turizma. Turska ima odličnu reputaciju kada je reč o implantatima za kosu", rekao je 27-godišnji Palestinac za AFP.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.