Aplikacije koje štede novac na putovanjima

Izvor: Prva.rs, 03.Maj.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacije koje štede novac na putovanjima

Besplatne mape
Postoji mnogo načina da nađete mape onlajn, ali to znači da vam je potrebna Internet veza. Sa druge strane, aplikacija Maps.me će vam omogućiti da mape koristite oflajn, odnosno kada niste povezani sa Internetom. Na ovoj aplikaciji pronaći ćete turističke atrakcije, lokalne bolnice, parkinge...
Jeftina klopa
Brojne su aplikacije koje bi mogle da vam pomognu da nađete jeftiniju hranu i piće na putovanju. Voucher Cloud će vam pokazati jeftiniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ponudu u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Holandiji. Za Ameriku je dobra aplikacija Foursquare će pomoći korisniku da pronađe lokalne restorane u kojima su piće i hrana na akciji, a aplikacija Happy Hour Finder će vam pokazati u kojim pabovima i barovima je kada happy hour (jeftinije piće).
Obilazak
Viator je korisna aplikacija koja će vam pomoći da saznate gde možete da kupite najjeftinije karte za turistički obilazak neke destinacije, ulaznice za galerije, muzeje... Osim toga, ova aplikacija prikazuje i mapu, na kojoj možete da vidite turističke atrakcije najbliže mestu na kojem se nalazite.
Besplatan Wi-Fi
Korišćenje smartfona u inostranstvu može da bude veoma skupo, pa je najbolje što možete da uradite da potražite besplatan Wi-Fi. Aplikacija Wi-Fi Finder je dostupna u 114 zemalja, a pretražiće najbližu otvorenu Wi-Fi mrežu i usmeriće vas ka njoj. Ovu aplikaciju možete da "skinete", tako da čak i kada ste oflajn možete da pronađete besplatan Internet.
Jeftiniji smeštaj
Hotel Tonight je aplikacija koja će vam pomoći da pronađete jeftiniji smeštaj na putovanjima. Hoteli podatke o slobodnim sobama prosleđuju aplikaciji, tako da korisnici mogu da pronađu odlične "last minute" ponude. Na aplikaciji su dostupni i skromniji i luksuzni hoteli.
Izvor: Mondo.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.