Uhapšen jer je tukao devojku i držao je protiv njene volje u stanu

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je tukao devojku i držao je protiv njene volje u stanu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trsteniku uhapsili su A. S. (1982) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode, laka telesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Naime, osumnjičeni se tereti da je tukao svoju devojku i držao je protiv njene volje u porodičnom stanu, kao i da je prilikom intervencije nasrnuo na policajce.

A. S. je po odobrenju Osnovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << javnog tužilaštva u Trsteniku određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, navedeno je u saopštenju PU Kruševac.

Kako je saopštilo Ministarstvo, pripadnici MUP-a u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su šesnaestogodišnjeg maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, a protiv četvorice maloletnika podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je maloletnik, 24. februara ove godine, u Nišu nožem naneo povrede petnaestogodišnjaku koje su kvalifikovane kao teške telesne povrede opasne po život. Četvorica njegovih drugova se terete da su fizički napali oštećenog i njegove drugove.

Osumnjičeni je, uz izveštaj o hapšenju, sproveden tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Tragedija u Kotežu: Sin i majka nađeni mrtvi

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NASILNIK IZ TRSTENIKA Tukao majku i sestru, a onda devojku 30 sati držao ZAKLJUČANU U STANU

Izvor: Blic, 28.Feb.2017

A.S. (35) iz Trstenika uhapšen je zbog sumnje da je protiv njene volje držao devojku E.S. u porodičnom stanu, kao i da je prilikom intervencije policije nasrnuo na policajce...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trsteniku uhapsili su muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.