TRAGIČNA SVAĐA OKO GAJBICA Ubio komšiju sa devet uboda nožem u grudi

Izvor: Blic, 24.Jun.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČNA SVAĐA OKO GAJBICA Ubio komšiju sa devet uboda nožem u grudi

Policija je juče uhapsila Dušana Pavlovića (40) pod optužbom da je preksinoć sa više uboda nožem usmrtio komšiju Dragišu Kostića (59) u selu Pejovcu kod Trstenika.

Zločin se odigrao ispred prodavnice „Koles“, čiji je vlasnik bio Dragiša Kostić. Kuće ubice i ubijenog nalaze se na 20 metara jedna od druge, a porodice Pavlović i Kostić su, pre ovog brutalnog zločina, bile u dobrim odnosima.

Kako pričaju u Pejovcu, Dragiša je prekjuče sa Dušanovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ocem i još nekoliko ljudi bio na Moravi, gde su u "dobrom raspoloženu" spremali gulaš. Uveče su došli pred prodavnicu i nastavili da piju.

- Bilo je tu dosta ljudi, kao i svake večeri. Otišao sam ubrzo da gledam utakmicu - kaže komšija Miša Milošević.

Tada je ispred Kostićeve prodavnice došao i Dušan Pavlović. Nakon nekoliko pića, Dragiša i Dušan su se posvađali oko gajbica koje je, navodno, Pavlović svojevremeno ukrao. Rasprava se, kažu očevici, završila tako što je Kostić nekoliko puta udario Pavlovića. Posle toga ovaj je otišao kući i uzeo nož, vratio se pred prodavnicu i zadao Kostiću devet udaraca u grudni koš, a zatim pobegao u kuću i zaključao se.

- Dragiša je, onako izboden, seo na gajbice a komšije su pozvale Hitnu pomoć i odmah su ga prevezli u Kruševac, ali nisu uspeli da ga spasu - ispričao nam je Slobodan Marković.

Porodica Kostić se u Pejovac doselila sa Kosova pre više od 30 godina. Dragiša i supruga Milanka imaju četvoro dece, tri ćerke i sina. Po odobrenju tužilaštva policija je Dušanu Pavloviću odredila zadržavanje do 48 sati a očekuje se da bude saslušan u petak pre podne.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.